...net even anders...

workshops

Workshop

Altijd al interesse gehad in bloemen of vind je het leuk om creatief te zijn met bloemen? Dan is een creatieve bloemen workshop echt een aanrader. Ook mensen zonder enige kennis van bloemen of creatieve ervaring kunnen meedoen aan onze workshops.

Onze bloemen workshops zijn een informele, gezellige en leerzame avond waarbij je het zelfgemaakte bloemstuk natuurlijk trots mee naar huis neemt. We houden onze workshops boven onze winkel in de Peperstraat  of evt. op een eigen locatie.

GEÏNTERESSEERD IN EEN BLOEMEN-WORKSHOP?

Ben je geïnteresseerd in een bloemen workshop? Neem dan contact met ons op of geef je op door jezelf aan te melden op de bloemen workshop geïnteresseerden lijst zodat we je op de hoogte kunnen houden.
Aanmelden voor de geïnteresseerden lijst.

We geven workshops met open inschrijving in de diverse seizoen. Voorjaar, herfst en kerst. Meestal zijn er 2 of 3 data en kunt u kiezen uit 3 of 4 stukken. De kosten variëren van  € 25 – € 45 incl .materialen en kopje thee of koffie.  Indien gewenst mag u ook een eigen schaal of frame meenemen. We maken dan een passende prijs.

Maak je eigen handgebonden boeket. In deze workshop bespreken bloembehandeling en, in het kort, de achterliggende theorie. We behandelen de “korenschoof”-techniek waarmee je zowel een luchtig- als compact boeket kunt schikken. In de workshop worden de verschillen bloemschikvormen besproken. Het boeket kan na afloop zelf ingepakt worden en gaat mee naar huis.

GROEPSWORKSHOP

Ben je met meer dan 7 personen en wil je een privé-workshop? Dat kan. In overleg kunnen we alles maken eventueel gecombineerd met borrel,  high tea of diner .  Maar het kan eventueel op locatie, bij iemand thuis of op kantoor.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze workshops?

Bekijk onderstaand ons aanbod of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kerstworkshop 2017

Kerst Workshop Op 7, 12, 13 en 20 december 2017 kunt u zich weer van harte uitleven in een Kerst Workshop Van 19.30 boven de winkel in de Peperstraat 31.  Er is keus uit 6 stukken kosten tussen € 27,50 – € 45,00. De Banaan € 32,50 Hoog stuk € 37,50 Laag naturel €...

Lees meer

Herfst Workshop

Herfst Workshop Op 4, 11 en 17 oktober kunt u zich weer van harte uitleven in een Herfst Workshop Van 19.30 boven de winkel in de Peperstraat 31.  Er is keus uit 5 stukken kosten tussen € 25,00 – € 40,00 Kijk vanaf week 37 op de button workshop van www.peperbloem.nl...

Lees meer

Voorjaar-Paas Workshop

Voorjaar-Paas Workshop Peperbloem organiseert op woensdag 29 maart  en dinsdag 11 april, 2 workshop avonden van 19.30 – 21.30 boven de winkel in de Peperstraat 31 . Dit jaar doen we ook een speciale workshop op 6 april in Lunchroom de Oorsprong Voorafgaand kunt u dan...

Lees meer

Kerstworkshop

Niet alleen gaat u met een mooi en uniek kerststukje naar huis, het is ook nog eens reuze gezellig. Terwijl u samen met andere ontspannen aan het werk bent, heeft u voldoende tijd om gezellig te kletsen. Het zal u aan niets ontbreken….

Lees meer