...net even anders...

workshops

Kerst Workshop

Niet alleen gaat u met een mooi en uniek kerststukje naar huis, het is ook nog eens reuze gezellig. Terwijl u samen met andere ontspannen aan het werk bent, heeft u voldoende tijd om gezellig te kletsen. Het zal u aan niets ontbreken.

Wat kan u maken ?

Voor elke serie workshops worden er een aantal voorbeelden gemaakt. Mocht u zelf een speciale schaal hebben of een frame van een eerdere gevolgde workshop kunt u die ook gebruiken.

Voor wie is het?

De workshop kerstukjes maken is leuk voor iedereen. Jong, oud, man, vrouw, het maakt niet uit. Dankzij talloze voorbeeldstukken, uw eigen creativiteit én de tips van de docent, kan iedereen smaakvolle kerststukjes maken. Groene vingers zijn mooi meegenomen, maar zeker geen must. En één ding is zeker: u gaat nooit met lege handen naar huis.

Waar is het?

De open workshop wordt gegeven boven de winkel in de Peperstraat 31. Mocht u met meer dan 4 personen zijn kan het eventueel ook op een door u te bepalen locatie. Zo kunt u bij iemand thuis afspreken. Maar ook wanneer u gebruik wilt maken uw eigen atelier of misschien zelf een ruimte op het oog heeft, is dit mogelijk.  Wij zorgen dan ook dat er voldoende materiaal aanwezig is.

Wie geeft de workshop?

De workshops worden meestal gegeven door Yvonne Breuk de eigenaresse van Peperbloem.

Mocht u met een grotere groep zijn op een eigen locatie zijn er indien nodig meerdere docenten aanwezig.

Wanneer is het?

De kerstworkshops 2016 zijn op 8,13 en 14 december 2016. Opgave via info@peperbloem.nl, 0299474070 op werkdagen tussen 9 en 18.00 of via de onderstaande knop naar het contactformulier.

Wat kost het ?

De verschillende werkstukken hebben ook verschillende soorten materialen nodig dus zijn verschillend geprijsd.
Kurk schaal € 27,50; Golf € 32,50; Ovale schaal € 37,50; Zilveren krans € 38,50; Bol € 42,50;.

Ik hoor graag welke stukken jullie willen maken.

De kleuren kunnen natuurlijk variëren naar keuze .