...net even anders...

rouwwerk

Persoonlijk maatwerk in rouwboeketten

Er is niets zwaarder dan een geliefde verliezen… (een oom, een moeder, een grootmoeder, een kind).

In een tijd van rouw ben je bezig met je verlies, en niet met het regelen van zaken.

Wij geloven erin, dat rouwbloemen de persoon van de overledene benadrukt, en je verdriet moet laten spreken.

Afscheid nemen van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Nabestaanden zoeken naar een mooie manier om hun herinneringen aan de overledene levend te houden. Peperbloem wil u daar als specialist in uitvaartbloemen bij ter zijde staan. Wij zijn toegerust om u te helpen op persoonlijke wijze uiting te geven aan de liefde en dankbaarheid die u wilt overbrengen.

Op de moeilijke dag van afscheid nemen spelen rouwbloemen een bijzondere rol: ze symboliseren de liefde voor de overledene en verpersoonlijken de laatste groet die u als familie en vrienden aan hem of haar wilt brengen. Met passend, bijzonder en oogstrelend rouwwerk helpt Peperbloem u om op respectvolle en liefdevolle wijze uw geliefde te eren zoals die was bij leven en welzijn.

Unieke service: actief mee-arrangeren

Peperbloem biedt nabestaanden bovendien de mogelijkheid om actief mee te werken aan het creëren van een rouwbloemwerk. Deze bijzondere vorm van dienstverlening is uniek in de regio  en wordt zeer gewaardeerd. De persoonlijke aandacht die nabestaanden – familie en vrienden – op deze wijze in hun laatste bloemengroet kunnen steken, is hun tot grote en welkome steun.

Dankzij onze ervaring kunnen wij rouwbloemwerk bieden in elke gewenste stijl , kistbedekkend en uitbundig  tot klein en subtiel. Graag geven we u daarom een persoonlijk advies en bespreken we in alle rust de te kiezen rouwwerken, afscheidsbloemen, kistbedekking of grafkrans. Voorop staat steeds dat we samen met u komen tot een passend en liefdevol bloemenafscheid.

Indien gewenst kunnen we ook ‘s avonds langskomen om in de huiselijke omgeving het rouwbloemwerk te bespreken.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons rouwwerk?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.