Zakelijk bloemwerk

Onze abonnementenservice om wekelijks of twee wekelijks een vaas met opgemaakte bloemen of een bloemstuk te laten bezorgen!

Veel bedrijven kiezen voor een  abonnementen service om  wekelijks of twee wekelijks een vaas met opgemaakte bloemen of een bloemstuk te laten bezorgen.
Wij kunnen u deze service leveren in nauw overleg met u als eigenaar of leidinggevende of hoofd receptie besproken. Wij kunnen bloemen, boeketten en bloemstukjes leveren voor recepties, vergaderzalen, directiekamers en wachtruimten. Onze bloementaartjes zijn een gewild product voor op sta-tafels bij een receptie.

Bloemen voor bedrijven

Veel bedrijven kiezen voor een abonnementen service om wekelijks of twee wekelijks een vaas met opgemaakte bloemen of een bloemstuk te laten bezorgen. Wij kunnen u deze service leveren in nauw overleg met u als eigenaar, leidinggevende of hoofd receptie. Wij kunnen bloemen, boeketten en bloemstukjes leveren voor recepties, vergaderzalen, directiekamers en wachtruimten. Onze bloementaartjes zijn een gewild product voor op sta-tafels bij een receptie.
Afhankelijk van wensen zal er op maat een advies worden uitgebracht uiteraard rekening houdend met budgetten die hiervoor beschikbaar zijn. Er is regelmatig overleg of de dienstverlening nog aansluit bij de wens van de klant.
Zo nodig zal dit worden bijgesteld. Maandelijks wordt een factuur voor de geboden dienstverlening verzonden. De abonnementen worden per maand afgesloten. Er zijn dus geen langlopende verplichtingen.

Wilt u gebruik maken van deze service of eens vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan contact met  ons op! Wij leveren al weekboeketten vanaf € 15,- in een leenvaas.

Tevens kunnen we u adviseren op het gebied van planten al dan niet in hydrocultuur en de benodigde verzorging leveren.

Daarnaast kunnen we voor u bloemen verzorgen voor uw personeel of zakenrelatie bij een verjaardag of jubileum. In de regio bezorgen we onze eigen bloemen en daar buiten via een speciale bezorgdienst.

Samengevat

  • Boeket of los bloemen arrangement in vaas vanaf € 15,-
  • Inclusief plaatsen op locatie, afvoer materialen, schoonmaken vaas en bloemenvoeding
  • Levering op maandag in Purmerend en directe omgeving zonder bezorgkosten!
  • Geen langlopende verplichtingen
  • Bloemen voor uw personeel of zakenrelatie
  • Per maand op rekening met duidelijke factuur (mail)

Neem contact met me op!

Stel je vraag en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Laat je telefoonnummer achter als je wil dat ik je bel!

(06) 1532 0623

Hobrede 9a
1477 EH Hobrede

info@peperbloem.nl